If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На 145 са делими,а на 146 не,но и на мен ми е интересно.
А ти да не си решил да махаш кожата ей
Не, напротив. Замислил съм да си взимам една QV или TI, та идеята ми е дали ще мога да си прехвърля кожата ако взема 146-ца примерно. Иначе на QV ми е ясно, че ще заспят.
В една друга подобна тема колегите ме увериха, че стават. Като се постопли времето ще пробвам, ама сега не ми се виси на студено. Иначе и на мен ми е интересно дали кожата от 145-цата ще пасне в ti-ката. Ако някой си направи експеримента, нека сподели опита, че да не блъскаме глави напразно. Поздрави !!!
Не мисля че са разменени. Ако се бъркаш от лостчетата за накланяне на седалките, този модел мисля че имаха такива и от двете страни.
P.S. - Май голяма глупост написах, но не знам защо имам такъв спомен.
Съвсем не е глупост Седалките имат лостчета и от двете страни ! Не,че ще ги ползвам де ...
Не съм ги объркал хахах то неможе и толокова лесно да ги размениш,защото захвата за релсите ще се обърне също,а и закопчалките за коланите ще дойдат наобратно. Дивак ако се беше загледал повече щеше да видиш,че декоративните пластмаси отстрани си вървят както трябва
Comment